147614

Kedves Követőink!

A Post – Covid sorozatunk 2. részében szeretnénk a figyelmükbe ajánlani egy videót melyben Dr. Móczár Csaba háziorvos, az Egészségfejlesztő Iroda szakmai vezetője mutatja be a post – covidos tünetcsoportot és a post - covid utóhatásainak kezelési lehetőségeit.

A videóban egy édesanya is elmeséli személyes történetét a koronavírus utóhatásairól.

Kedves Követőink!

Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a következő rövid animációs filmet amelyet a Semmelweis Egyetem Kommunikációs és Rendezvényszervezési Igazgatóságának filmes csapata készítette (animáció: Gál Bettina).

A Védőoltások I. szakmai lektora dr. Falus András immunológus.

A KliniKaland nevet viselő sorozat első része a védőoltásokkal foglalkozik, melyben a hagyományos és az új – például a COVID-19 elleni – vakcinák működési elvét ismerhetik meg.

A kisfilm közérthetően és humorosan, de szakmailag hitelesen mutatja be, hogyan is alakul ki a védettség az oltóanyag hatására.

A KliniKaland sorozatot Galambos Péter narrációjában hallhatjuk.

Forrás: https://semmelweis.hu/.../animacios-ismeretterjeszto.../

A film megtekinthető itt:

Kedves Követőink!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy útjára indítjuk a Post - Covid sorozatunkat.

A sorozat első részben beszélünk a post-Covid jelenségről, valamint bemutatunk egy oktatóvideót a légzőizmok erősítéséről, amely dr. Losonczy György egyetemi tanár szakmai vezetésével a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájának és Fizioterápia Tanszékének közreműködésével készült.

Nagyon fontos a hiteles informálás a COVID-19 elleni védőoltásokról!

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani a COVID-19 elleni védőoltás kisokos sorozatunk bemutatásával. Rendszeresen hasznos információkat teszünk közzé a témával kapcsolatosan. Kövessék oldalunkat, tájékozódjanak a hiteles információk segítségével!

Támogatóink és együttműködő partnereink:
Széchenyi 2020
Európai Unió zászló