147607

Kedves Követőink!

Az "Egészségpercek" mai epizódjában Braunitzer Ferencné Zsóka, a kecskeméti Egészségfejlesztési Iroda dietetikus munkatársa mutatja be Önöknek a szilva jótékony hatásait.

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe!

Kövessék facebook oldalunkat, hogy ne maradjanak le az aktualitásokról!

Kedves Követőink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy az Egészségfejlesztő Iroda munkatársai is részt vesznek a Kecskeméten megrendezett Hunyadivárosi Napokon. Várjuk Önöket sok szeretettel szeptember 18-án az EFI pultnál ingyenes állapotfelmérésre és Inbody teljes testösszetétel mérésre.

Kövessék facebook oldalunkat, hogy időben értesüljenek aktuális programjainkról!

Kedves Követőink!

Szeretnénk felhívni a figyelmet a vastagbélszűrés fontosságára!

Fontos tudni, hogy a rosszindulatú vastagbéldaganatok lassan alakulnak ki és a kezdeti időszakokban többnyire nem járnak tünetekkel, amit Ön észrevenne.

Ugyanakkor a vastagbél daganatai igen hatékonyan szűrhetők, s ez által meg is előzhetők!!

Kedves Követőink!

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a rendszeres méhnyakszűrés, amely a méhnyakrák megelőzését szolgálja!

Digitális Világ 2. rész

Kedves Követőink!

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Digitális Világ című sorozatunk második részét, melyben megismerhetik a weboldalak veszély forrásait, a zaklatás különböző típusait, valamit megosztunk hasznos linkeket, amelyek segítségével szűrőprogramokat tudnak beállítani a digitális eszközeiken, illetve megismerhetik hol is található az úgynevezett „pánikgomb”.

Tartsanak Velünk!

Támogatóink és együttműködő partnereink:
Széchenyi 2020
Európai Unió zászló