Lelki Elsősegély Telefonszolgálatunk ügyelőket keres

Tanulj, hogy segíthess!

Gondolkodtál már azon, hogy szívesen segítenél másoknak lelki problémáik megbeszélésében?

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatunkügyelőket keres.

Feladatunk, hogy együttérzéssel, odafigyeléssel segítsünk a hozzánk forduló embertársainknak, életnehézségeik elviselésében, megoldásában. Ha csatlakozol hozzánk, a képzés után egy 31 éve működő, kipróbált, elfogadó közösség megbecsült tagja lehetsz.

Ha Kecskeméten vagy a környéken élsz és van érettségid, elmúltál 25 éves, de nem vagy még 65, és szívesen végeznél önkéntes munkát, jelentkezz a 76/481-722 (üzenetrögzítő) telefonszámon, levélben: Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Lelki Elsősegély Telefonszolgálat 6000 Kecskemét, Piaristák tere 7. vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Határidő: 2018. 09. 30.

A 80 órás képzés során lehetőséged nyílik önmagad jobb megismerésére, a hatékony kommunikáció elsajátítására és a segítő beszélgetés tanulására. Mindezek a privát életedben is megkönnyíthetik kapcsolataid működését.

Feltételek: Legalább érettségi, 25 - 65 év közötti életkor, tolerancia, empátia, lélekjelenlét, rugalmasság és szeress beszélgetni.

Jelentkezési határidő: 2018.09.30.

Hogyan lehet jelentkezni: telefonon: 76/481-722 (üzenetrögzítő) telefonszám megadásával

levélben: Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága LET

6000 Kecskemét, Piaristák tere 7.

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. motivációs levéllel.

Honlap címe: www.sos116-123.hu

Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező szervezet, az ESZII is használ sütiket a weboldalain.
További információért kattintson ide! Elfogad Elutasít