Köszönet

Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága

CSALÁDTÁMOGATÓ SZOLGÁLAT

Család - és Gyermekjóléti Központ

6000 Kecskemét, Fecske u.20.
Tel.: 06-76/507-780, 507-781

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.KÖSZÖNET

A Szociális és Egészségügyi Igazgatóság Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és a Család- és Gyermekjóléti Központja szeretne köszönetet mondani a Gong Rádió ügyvezető igazgató asszonyának, Tőzsér Juditnak és elhivatott munkatársainak a nagy mennyiségű adományok (bútor, kályha, mosógép, tűzhely, tűzifa, szőnyeg, játék) felajánlásáért a rászoruló családok részére.

Segítségüknek és együttműködésüknek köszönhetően a Gong Teher Taxival, további család juthatott adományhoz. A Gong Rádió által sugárzott felhívás hatására még 4 felajánló magánszemély jelentkezett és segítségükkel 5 rászoruló család élete vált könnyebbé.

A magánszemélyeknek is szeretnénk köszönetünket kifejezni a rászoruló családok nevében is.

Minden felajánlás hatalmas segítséget jelentett az emberek számára!

Köszönjük!

Pótszilveszteri Táncgála

Az Idősgondozó Szolgálat minden évben megrendezi a Pótszilveszteri Táncgálát, most január 31-én 9 órától került rá sor, a helyszín, mint mindig a Hetényegyházi Közösségi Ház volt. Ebben az évben 8 táncos csapat nevezett be, szerepelt matróztánc, fátyoltánc, kán-kán, botos risza, country tánc, tengerész tánc, mikulás tánc, csárdás. A zsűri tagjai Kürtösi Dorina a Fallaway Táncegyesület versenytáncosa és Gálné Schiszler Tünde First Step Dance Club vezetője, tanítópedagógus, többszörösen díjazott táncos, koreográfus voltak. A rendezvényen szép számmal vettek részt ellátottak, vendégek, mintegy 150 fő látogatott el. A bemutatott táncokon látszott a rengeteg gyakorlás, jól koreografáltak, a táncruhák mutatósak, egyedileg készítettek voltak. A rendezvény végén minden jelenlévőt egy pohár pezsgővel és egy szerény vendéglátással ajándékozta meg az Idősgondozó Szolgálat. Helyezések idén sem voltak, viszont a zsűri „leg” kategóriákban osztott ki emléklapokat, pl. legpajkosabb, legenergikusabb, legeredetibb, legszórakoztatóbb, mellé egy-egy ajándékcsomagot is hazavihettek a fellépők. A résztvevők egy színvonalas vidám délelőttöt töltöttek el.

Magyar Kultúra Napja

Az Idősgondozó Szolgálat, minden évben nagy közös program kertében megemlékezik a Magyar Kultúra Napjáról. Ebben az évben január 23.-án került rá sor a Kápolna utca 8. szám alatti telephelyen. Évfordulós nagyjainkra a XX. század híres négy alakjára emlékeztünk, Radnóti Miklósra, Örkény Istvánra, Márai Sándorra és Weöres Sándorra. Az emlékműsoron elhangzottak a fenti költők versei, valamint Weöres Sándor egyik nagysikerű megzenésített művét is megnéztük és meghallgattuk Halász Judit énekesnő előadásában. A színvonalas műsorban a szolgálat nappali ellátásban részesülő nyugdíjasai, értelmileg sérült ellátottjai és a Margaréta Otthon lakói léptek fel. A költők életpályáiról, munkásságukról is sok érdekességet megtudtak a jelenlévők, megható pillanatok, és vidám percek váltakozásával színes volt a megemlékezés. A rendezvény végén minden szereplő egy-egy könyvjelzőt kapott ajándékba. Mindenki nagyon jól érezte magát, értékes előadások hangzottak el, tartalmilag, érzelmileg nagyon sokat kaptak a megjelentek.

Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező szervezet, az ESZII is használ sütiket a weboldalain.
További információért kattintson ide! Elfogad Elutasít