47652

Alzheimer Café

Egészségfejlesztő Iroda keretein belül Kecskeméten is megnyitotta kapuit az Alzheimer Café, mely világszerte elterjedt módszer arra, hogy az Alzheimer-kórban és a demencia különböző típusaival élő betegek, családtagjaik, gondozóik számára találkozási lehetőséget biztosítson.

Az Alzheimer Café találkozóin lehetőség nyílik egy kötetlen, félelem, szorongás nélküli beszélgetésre. Egy közösség, ahol meg lehet osztani egymással érzelmeket, aggodalmakat és tapasztalatokat. Együttérzést, lelki támaszt kaphat sorstársaitól és tanácsokat kérhet szakemberektől.

A változatos előadások révén bővíthetik ismereteiket a betegséggel kapcsolatban szakemberek, előadók segítségével.

Minden alkalommal rövid előadás keretein belül, a demenciához kapcsolódó témákat dolgozzuk fel. Lehetőség van kérdezni, hozzászólni, fontos, hogy a problémákat megosszuk, átbeszéljük és a felmerülő kérdésekre válaszokat kapjuk.

Fontos, hogy érezzük, nem vagyunk egyedül.

Találkozóink helyszíne: Kecskemét, Piaristák Tere 7. - ESZII Oktatási Központ

Időpontja: 2019. október 22., kedd, 17 óra

Előadó: Kissné Hoppál Anita, vezető ápoló

Előadás témája: Együttélés az Alzheimer kórral - Mit tehet a betegért?

A részvétel nyitott mindenki számára és ingyenes!

Elérhetőségeink:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: http://efi.eszii.huA lezajlott esemény képei a galériában tekinthetőek meg: Alzheimer Café 2019 októberi előadása 2019.10.22.
 
Támogatóink és együttműködő partnereink:
Széchenyi 2020
Európai Unió zászló