Szivárvány Klub Nyílt Napja

A Idősgondozó Szolgálat Szivárvány Klubja szeretettel meghívja nyílt napjára!

Várjuk a kedves nyugdíjas érdeklődőket, látogatókat!

Helyszín: Kecskemét, Horváth Döme krt. 1. Szivárvány Klub
Időpont: 2021. szeptember 27. (hétfő) 9 00

Érdeklődni lehet:
Tel: 76/504-426

Letölthető szóróanyag

Jeruzsálema tánckihívás

Az Idősgondozó Szolgálat július 22-én egy új rendezvénnyel kedveskedett az ellátottjainak. Az program ötlete egy nemes kezdeményezés kapcsán jött létre, a megvalósításra pedig a kecskeméti Benkó Domb területén került sor.

Szerettük volna megmutatni, hogy az Idősgondozó Szolgálat is csatlakozik a világszerte ismert Jerusalema táncos kihíváshoz, amellyel célunk volt reményt adni a legnehezebb pillanatokban azoknak dolgozóknak, akik az egészségügyben, szociális területen és az élet valamennyi színterén részt vállaltak a járvány ideje alatt.

A rendezvényre meghívtuk az Idősgondozó Szolgálat Senior Örömtánc oktatóját Szűcsné Gyöngyösi Ildikót, aki örömmel fogadta felkérésünket. A programon négy táncos csoport lépett fel, a Hetényi Naplemente klub, a Nyitnikék Klub, a Csodabogár és a Mosolysziget intézményi egységeinek idősei.

A világszerte ismert zenére különböző tánckoreográfiákat mutattak be a csoportok. A sok gyakorlás eredményeképpen színvonalas előadások kerültek az érdeklődő közönség elé. A fergeteges hangulatot fokozta Szűcsné Gyöngyösi Ildikó vezetésével történő közös örömtánc, melyhez valamennyi résztvevő csatlakozott.

Fináléként a Senior tánccsoport mutatta be produkcióját. A résztvevő csoportok emléklapot és ajándékot kaptak. A visszajelzések alapján nagy sikere volt a rendezvénynek. Reméljük ezzel a programmal is hagyományt teremtünk, mert a zene és a tánc az egyik legjobb kikapcsolódási forma.

Istentisztelet

Kápolna utcai nyugdíjas klubban hosszú évek óta minden hónap első csütörtökén Istentiszteleten vesznek részt intézményünk ellátottjai. Az elmúlt másfél év történései, a világjárvány okozta megszorítások miatt sajnos intézményünkben ez nem jöhetett létre. Ebben az időszakban Kis János evangélikus lelkész megnyitotta templomuk kapuit klubtagjaink előtt, és a járványügyi előírásoknak megfelelően fogadta Őket. Hatalmas öröm számunkra, hogy júniusban, hosszú várakozás után végre a Kápolna utcán Istentiszteletet tarthattunk. A rekkenő hőség ellenére az engedélyezett maximális létszámmal jelentek meg ellátottjaink, és újra élettel töltötték meg épület falait.

Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező szervezet, az ESZII is használ sütiket a weboldalain.